WEBSHOP

Algemene VoorwaardenRETOURBELEID


Alvorens artikelen te retourneren, neemt u contact op met studiosuzie.be.

U kunt artikelen binnen 10 dagen na levering terugsturen. Het product moet in nieuwe staat verkeren. Indien het product beschadigd of gebruikt is, zal er geen terugbetaling volgen. Controleer dat u uw contactgegevens bij de retour heeft gevoegd en vermeld indien mogelijk een trackingnummer en een korte beschrijving van uw probleem.


VERZENDING


  • Kadobons worden gratis verstuurd.
  • Verzending binnen België: ongeacht het gewicht of formaat wordt een verzend- en inpakkost van €4,95 aangerekend.

Vanaf een bestelbedrag vanaf €10 wordt de bestelling gratis verstuurd.

  • Verzendingskosten naar Nederland: ongeacht het gewicht of formaat wordt een verzend- en inpakkost van €7,50 aangerekend.

Vanaf een bestelbedrag van €25 wordt de bestelling gratis verstuurd.

  • In geval van brievenbuspost kan Studio Suzie niet aansprakelijk gesteld worden voor het verloren gaan van het pakje, aangezien hierop geen track&trace voorzien is!
  • Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Verenigd Koninkrijk bedraagt telkens €15. Bij verzending naar één van deze landen zijn de verzendkosten gratis bij een bestelbedrag van minimum €200.
  • Wij versturen onze pakjes met B-post. Wanneer er niemand thuis is als het pakje wordt geleverd, kan je het pakje in je lokale postkantoor afhalen of kan je telefonisch een tweede aanbieding vragen.KWALITEIT


De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op. Studio Suzie is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen richt u zich tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat artikelen kunnen gecontroleerd worden.